GasdruckfederAS-KA Gasdruckfedern Vitrine
Von Profis gemacht - für Profis gedacht.

Aanvullende producten

Noodhamers en gasdrukveren –het "Alles van één leverancier"-voordeel

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen voorzien, leveren wij naast ons elastomeerassortiment ook noodhamers en gasdrukveren aan. Bespaar tijd en kosten: koop profielen, vormstukken of slangen bij ons en completeer je inkoop met andere producten voor de commerciele, voertuigen, cabinebouw of automobiel industrie

Noodhamers, gasdrukveren en elastomeerproducten – gemakkelijk uit één bron.

 


 

Standaard en positionele gasdrukveren – voor verschillende toepassingen

AS-KA gasdrukveren zijn gemaakt van roestvrij staal en uitgerust met plastic of metalen verbindingsstukken. are made of stainless steel and equipped with either plastic or metal connectors. Ze vertegenwoordigen een chique ontwerp en simpele assemblage.

Bij AS-KA ligt de nadruk qua gasdrukveren op het produceren van standaard gasdrukveren en blokkeergasdrukveren voor de meubelenindustrie. Gasdrukveren kunnen echter ook veelzijdig gebruikt worden in anderen Industrieën. Bijvoorbeeld in de automobielindustrie, machinebouw, sport, leisure, huishoudelijke toepassingen, de revalidatieindustrie, caravanbouw en nog vele andere. De productie is gecertificeerd volgens EN ISO 9001:2008 en ISO/TS 16949.

 


 

Voordelen van onze gasdrukveren

  • Gelakt
  • Zoutsproeimist getest tot 1000 uur
  • Beste super finish
  • Zero tolerance bij de gasvulling

Abbbildung einer Gasdruckfeder von AS-KA

 


 

Breed scala aan gasdrukveren voor nauwsluitende toepassingen

Inox Lift – voor de beste corrosiebestendigheid

Inox Lift gasdrukveren zijn gemaakt van roestvrijstaal en worden in de voedsel, medische en scheeps industrie gebrukt vanwege zijn hoge weerstand corrosieweerstand.

 


 

Blokkeer gasdrukveren – Vergrendelt in elke positie

Blokkeer gasdrukveren kunnen in elke positive vergrendelen. Onze dempers, blokkeerbare en niet blokkeerbare gasdrukveren zijn speciaal afgestemd op de meubelindustrie. Dus voor het gemakkelijk opnen, verstellen en sluiten van meubels.

 


 

Speed Lift – voor een gelijkmatige snelheid in de hub

Speed Lift gasdrukveren lijken veel op de normale gasdrukveren. Het enige verschil is de snelheid en demping. De complete hub wordt verlengd op uniforme snelheid.

 


 

Block Lift – voor continu variabele blokkering

Block Lift gasdrukveren kunnen in elke positive dempen blokkeren. Ze worden bijvoorbeeld geïmplementeerd in ziekenhuisbedden.Een traploze vergrendeling in elke slagpositie is eenvoudig met deze gasveren. In dit geval zijn electrische terugvering en een rigide vergrendeling van de veer mogelijk.

Voor gedetailleerde technische informative verwijzen wij u naar onze catalogus.

 


 

Noodhamers voor de cabinebouwindustrie

Veel van onze rubberen profielen en rubberen vormstukken klanten opererenin de cabinebouwsector. In deze branche bijzonder veel vraag naar noodhamers om zo plichtsmatige volledigheid van voertuiginterieuren te kunnen realiseren. Voor onze klanten betekent dit een snellere, makkelijkere en effectievere manier van inkopen, door het inkopen van elastomeren te combineren met noodhamers van hoge kwaliteit.

 


 

Noodhamer met houder voor bussen

Onze slim ontworpen noodhamers bieden veiligheid in bussen in gevallen van nood. Met weinig moeite breekt de AS-KA noodhamer door ruiten waarmee het de nooduitgangen vrijmaakt. De noodhamers zijn uitgerust met verschillende houders die aan nooduitgang-ruiten bevestigd kunnen worden.

 


 

Noodhamer met houder

  • Plastic: rood/grijs
  • Pinnen: Staal
  • Top: Hardmetaal
  • Gewicht: ongeveer 225 gram

 

 


Uw AS-KA contactpersoon:

Herr B. A. Sinan Colakoglu

Dhr. B. A. Sinan Colakoglu
Sales

Telefoon: +49 (0) 2151-99 39 51
s.colakoglu@as-ka.de

Talen: deutsch türkisch englisch