AS-KA Beratung zu SonderanfertigungAS-KA kundenspezifische Anfertigung
Von Profis gemacht - für Profis gedacht.

Productie op maat

Individuele fabricage van alle AS-KA elastomeerproducten

Om onze klanten een zo optimal mogelijk resultaat te kunnen geven produceren wij elastomeerproducten speciaal op maat gemaakt voor specifieke toepassingen. We produceren op maat gemaakte rubberen producten aan de hand van technische tekeningen en proefstukken, speciaal voor u.

Dankzij onze eigen gereedschaps- en samenstellingsproductie zijn wij erg flexible in productontwerpen.

 


 AS-KA rubber en metaal-rubber productassortiment

 


 

Voor ons complete assortiment van elastomeerproducten zijn er identieke specifieke oplossingen, speciaal voor elke klant. Dit geldt ongeacht of het om rubberen profielen, rubberen vormstukken, metaal-rubberen onderdelen of rubberen slangen gaat en of het nu een bestaand of nieuw ontwikkelingsproject betreft. Wij staan u altijd bij als een leverancier vanaf het ontwerp tot aan het productiestadium.

Samen komen we tot de juiste oplossing. Bel ons. Onze verkoopafdeling kan advies geven ten aangaande van productiemethodes, het gebruik van materiaal en veel meer.

 

Elastomere, technische Zeichnung Gummiprofil

 


Uw AS-KA contactpersoon:

Herr B. A. Kenan Colakoglu

Dhr. B. A. Kenan Colakoglu
Sales

Telefoon: +49 (0) 2151-99 39 37
k.colakoglu@as-ka.de

Talen: deutsch türkisch englisch spanisch

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

"Het ontwerpen van individuele elastomeerproducten kent bij ons geen grenzen. Als een specialist op het gebied van klantspecifieke ontwikkeling bieden wij meer opties dan onze concurrentie."