Unternehmensgebäude AS-KA TönisvorstAS-KA KonferenzAS-KA UnternehmensgebäudeAS-KA Firmenschild
Von Profis gemacht - für Profis gedacht.

Over ons - AS-KA

AS-KA Kwaliteitsproducten staat voor elastomeerproducten van
hoge kwaliteit

Sinds 1992, heeft AS-KA succesvol elastomeerproducten geleverd aan de duitse en international markt. De focus ligt op het verkopen van gevulkaniseerde en geëxtrueerde rubber- en kunststofproducten.

Ons productassortiment bestaat uit rubberen vormstukken, rubberen profielen, rubberen gevormde slangen en metaal-rubberen bumpers. Om onze klanten in de cabine- en caravanbouw zo veel mogelijk producten aan te kunnen bieden, hebben wij ons productaanbod aangevuld met revelante producten voor deze industrie, zoals noodhamers en gasdrukveren.

 


 

Das Bild zeigt das AS-KA Logo Label.


 

Productie volgens de hoogste internationale vereisten

De productie van de rubberen profielen, rubberen gevormde slangen, metaal-rubberen onderdelen en gasdrukveren is gecertificeerd naar DIN 16949 standaarden. De toepassing van hoge technische standaarden, zowel in R & D als bij de machines en test laboratoria garandeert de hoge kwaliteit van onze producten.

AS-KA – uw partner – van de ontwikkelingsfase tot aan de serieproductie

Of het nu gaat om rubber, of metaalrubberen onderdelen-, uw partner AS-KA staat u bij vanaf het eerste ontwerp tot aan de productie in middelgrote en grote aantallen. Naast een breed standaardassortiment maakt AS-KA ook speciale ontwerpen op elastomeergebied. Alle elastomeerproducten kunnen aan de hand van een technische tekening of een proefstuk moeiteloos voor complexe toepassingsgebeiden gemaakt worden.

 

Das Bild zeigt den Claim der Firma AS-KA in einer blauen Box: Von Profis gemacht- für Profis gedacht.

 


 

AS-KA Missie

Wij bieden de internaltionale industrie elastomeerproducten en klantenspecifieke oplossingen van zeer hoogwaardige kwaliteit, erg flexibel en snel.

AS-KA Visie

AS-KA wordt marktleider op het gebied van kwaliteit in de markt van rubberen profielen in Duitsland en vergroot de verkoop internationaal door elastomeer oplossingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

 


AS-KA Qualitätsprodukte e. K.

AS-KA Qualitätsprodukte e. K.

Tackweg 17
47918 Tönisvorst

Telefoon: +49 (0) 2151-99 39 30
Telefax: +49 (0) 2151-99 39 48
info@as-ka.de

 


Gummi-Formschlauch

 

 

 

Gummi-Profil Querschnitt